Rotsvast.nl

Nieuwbouwprojecten

Project Zuid in Tilburg

Door Rotsvast Tilburg op 13-02-2020

De woningen:
In dit nieuwe complex worden momenteel 14 woonruimtes gecreëerd. Deze zijn opgedeeld in 5 verschillende types. 

De woningen worden gebouwd met een EPC norm van minder dan 0,4. Met behulp van zonnepanelen bereiken ze een energielabel van A++. Dit betekent energiezuinig en dus een lage energierekening van uw energiebedrijf. Alle ramen worden voorzien van isolerende HR++ beglazing. 

De huurprijzen zijn inclusief stoffering zoals vloer, raamdecoratie en plafonnieres, complete keuken, internet en afhankelijk van het type appartement de zonnepanelen. 

Basic: Alles wat je nodig hebt, zonder niet-noodzakelijke extra’s. Woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. Huurprijs vanaf € 849,-.

Basic plus: Een tandje groter dan de basic-appartementen. Deze zijn gelegen aan de zijkant van het complex en hebben een ruimere woonkamer, badkamer en hal. Huurprijs vanaf € 882,-.

Basic air:  Deze zijn aan de oost-zijde van het gebouw gelegen. Deze hebben de raampartijen aan de lange zijde. Ze ogen daardoor extra ruim en licht. Verder heeft de basic air dezelfde kwaliteiten als de basic. Huurprijs vanaf € 870,-.

Penthouse:  Hier zijn er 2 van. 1 op de derde etage en 1 op de 4e etage. Daardoor erg veel privacy. Hebben 2 slaapkamers, ruime hal en enorm veel ramen. Tevens een woonkamer met open keuken van maar liefst 52m2. Huurprijs vanaf € 1260,-.

Maisonnette: 2 bijzonder split level woningen met anderhalve verdieping. Beide een forse woonkamer met open keuken over de gehele lengte van de woning. Heeft 2 slaapkamers en veel privacy. Huurprijs vanaf € 1192,-.

Standaard aanwezig:

  • PVC vloer
  • Volledig ingerichte keukens
  • Raambekleding
  • Plafondverlichting
  • Zonnepanelen

De omgeving:

Het project Tilburg ZUID is gelegen ten zuiden van het centrum van Tilburg. In nabijheid van de locatie zijn onder meer een gezondheidscentrum, een kleinschalig winkelcentrum en het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis (vestiging Elisabeth) gelegen. De locatie is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.