Rotsvast.nl

Functieomschrijving medewerker vastgoedbeheer

Rotsvast Delft-Rotterdam is per direct op zoek naar een medewerker vastgoedbeheer (24-36 uur). In deze functie ben je het aanspreekpunt voor zowel onze verhuurders alsmede onze huurders.
Als medewerker beheer ben je verantwoordelijk voor de financiële en administratieve afhandelingen van maandelijkse huurbetalingen, opstellen van afrekeningen met betrekking tot het voorschot g/w/e, het inplannen van afspraken en onderhoudsactiviteiten, het bewaken van achterstanden in huurbetalingen en het afwikkelen van borgsommen.

Zowel telefonisch als per email heb je veelvuldig contact met onze verhuurders en huurders en ben jij het 1e aanspreekpunt op financieel gebied. Service- en klantgerichtheid zijn belangrijke sleutelwoorden binnen deze functie. Als medewerker beheer dien je communicatief vaardig te zijn en is het van belang dat je accuraat en zelfstandig kan werken.

Je werkt vanuit ons kantoor in Delft of Rotterdam en maakt deel uit van ons team van totaal 6 medewerkers.

Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is absoluut vereist.

Salarisindicatie: eur 2800 - 3400 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring, op basis van een fulltime dienstverband.

Vind jij het interessant om werkzaam te zijn in een internationaal georiënteerde setting en vind jij een grote mate van klanttevredenheid belangrijk? Dan komen wij graag met jouw in contact.

Soort dienstverband: Parttime

Salaris: €2.800,00 - €3.400,00 per maand

 

Reacties graag mailen naar m.kraaijeveld@rotsvast.nl