Rotsvast.nl

Tussenverdieping Smalle Haven, Eindhoven huren?

Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
Topwoning
€3.250,00 p/mnd

Omschrijving

Type: Appartement
Locatie: Centrum / Eindhoven

Hét baken van de Lichtstad De Vestedatoren, een icoon in het stadshart van Eindhoven dat luxe en exclusiviteit op het gebied van wonen een nieuwe dimensie heeft gegeven. Nog altijd onovertroffen en derhalve ook zeer gewild. Deze slanke, elegante toren zal u een nieuwe ervaring bieden – met steeds een ander uitzicht.
Vanuit dit appartement, gelegen op de zeventiende etage van deze unieke woontoren, heeft u een prachtig uitzicht over de stad en bent u toch verbonden met bruisend Eindhoven.

Bij entree tot de woning loopt u binnen op de moderne keuken met o.a. een riant kookeiland met aangesloten een bar. De keuken beschikt over een 4-pits inductie kookplaat, vaatwasser, zeer ruime koel-vries combinatie, een oven-magnetron combinatie, een stoomoven-magnetron combinatie en tevens een ingebouwde espresso machine.

Tevens beschikt u over uw eigen Woontechnologie, een domotica-systeem waarmee u middels een High Tech touchscreen onder meer de verwarming kunt regelen en uw eigen lichtplan. De elektrische-/automatische zonneweringen, maken de woonbeleving compleet.

Het appartement beschikt over een buitengewoon riant balkon op het zuidwesten. U heeft de beschikking over een eigen berging en optioneel parkeerplaats in de veilige ondergrondse garage van waaruit u met de lift binnen enkele seconden uw appartement bereikt.
Een parkeerplaats is additioneel te huren middels de VvE van het complex.

De koepel in de staart van het appartement biedt een wijd gestrekt uitzicht over Eindhoven met zicht tot vele kilometers richting het zuiden.
De woning geeft ruimte aan één riante slaapkamer met aangesloten de badkamer welke is voorzien van een moderne badkuip, inloopdouche en dubbele wastafel met ombouw.

Huurperiode in samenspraak.

Kenmerken

Ingangsdatum
01-02-2021
Totale huur
€3.250,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€6.500,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Eindhoven

Rotsvast Eindhoven
Bezoekadres
Willemstraat 14
5611 HD Eindhoven
KvK-nr.17087805
BTW-nr.NL 815697351.B01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:45 tot 17:30 uur