Rotsvast.nl

Eengezinswoning Leliestraat 16, WOERDEN kopen?

€255.000,00 Kosten koper

Omschrijving

In de Bloemenbuurt gelegen karakteristieke jaren ’30 woning nabij het centrum en van binnen volledig gerenoveerd en met royale en zonnige achtertuin.
De woning is van binnen volledig gerenoveerd met o.a. nieuw elektra, geïsoleerde vloeren en tussenmuren en nieuwe houten kozijnen met dubbele beglazing.

De woning wordt geleverd zonder sanitaire voorzieningen. U dient bijvoorbeeld zelf een keuken te plaatsen en de badkamer in te richten. Ideaal, want dan kunt u daar naar eigen wens invulling aan geven.

Ligging
Gelegen aan het aantrekkelijke centrum van Woerden en met alle andere voorzieningen op het gebied van scholen, sport en recreatie binnen handbereik.

Begane grond:
Entree via de voortuin. Hal met meterkast en toilet. Toegang tot de woonkamer met aparte keuken [casco, leidingwerk is gereed] aan de achterzijde en wasaansluitingen en berging. Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u in de ruime achtertuin. Via de woonkamer loopt er een vaste trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop. Aan de voorzijde van de woning twee ruime slaapkamers, aan de achterzijde één slaapkamer en de badkamer [casco, leidingwerk is al wel aanwezig] met mogelijkheid 2e toilet.

2e verdieping:
Ruime zolder te bereiken middels vast trap, met CV opstellen [HR-ketel......] en met mogelijkheid tot bergruimte en/of optie tot 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1938. Renovatie 2017.
- Elektra en gas: Nieuwe stoppenkast met nieuw elektra en leidingwerk.
- Verwarming: Middels CV [Remeha Avant HR-ketel 2017]
- Beglazing: Dubbele beglazing op alle verdiepingen. Zolder etage tweemaal kiepraam [enkel].
- Kozijnen: Hout, Nieuw! [Bijna volledig vervangen en nieuw geschilderd]
- Vloerisolatie: Ja [Begane grond met 100mm Rockwool - rd=2,85]
- Wc, badkamer en keuken worden casco opgeleverd. Dus geen verlichtings-armaturen, geen sanitair, geen keukenblok, geen tegelwerk en geen cementdekvloer in de badkamer (wel lewis-platen). Stelpost tot ca. € 15.000,- incl. BTW bespreekbaar en eventueel mee te nemen bovenop het aankoopbedrag voor financiering.
- Alle kozijnen en deuren zijn afgeschilderd, wanden en plafond gesaust, trappen in de grondverf [zolder geen schilder of sauswerk].
- Voorlopig Energielabel: F
Oplevering: In overleg

Ligging
Gelegen aan het aantrekkelijke centrum van Woerden en met alle andere voorzieningen op het gebied van scholen, sport en recreatie binnen handbereik.

*Plattegronden dienen ter indicatie. De woning is niet ingemeten en er kunnen geen rechten aan de afmetingen of plattegronden aan ontleend worden.

Kenmerken

Ingangsdatum
25-04-2017
Vraagprijs
€255.000,- Kosten koper
V.V.E. kosten
-
Erfpacht canon
-
Overnamekosten
-
Overige kosten
-
Energielabel
E

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Utrecht

Bezoekadres
Burg. Reigerstraat 84
3581 KW Utrecht
KvK-nr.62129503
BTW-nr.NL8546.71.870.B.01
IBANNL32 RABO 0301338418
BICRABONL2U
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00