Rotsvast.nl

Portiekflat Hinthamereinde, Den Bosch huren?

Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
€1.100,00 p/mnd

Omschrijving

PER MEDIO AUGUSTUS BESCHIKBAAR, 3-KAMER APPARTEMENT IN HET CENTRUM!

Dit fraaie appartement mét buitenruimte is gelegen aan de achterzijde van het nieuwe complex Hintkade wat dit voorjaar is opgeleverd. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping met een ruime slaapkamer een verdieping hoger.

Indeling

Via het gezamenlijke trappenhuis betreden we het appartement middels een kleine hal waar ook het toilet is gesitueerd.

De woonkamer is opvallend licht door de vele ramen aan de achterzijde. De keuken is een modern en opvallend meubel in de kamer en uitgevoerd in een antracieten kleurstelling. De keuken is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi oven, gaskookplaat en een vaatwasser. Middels de fraaie openslaande deuren is het ruime balkon tegenover de keuken bereikbaar.

De woning zal voorzien worden van een pvc vloer en de wanden worden nog geschilderd.

Via een gang achter de keuken treffen we de fraaie badkamer aan en tevens de trapopgang naar de slaapkamer(s). De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche en een wastafel. De gehele badkamer is afgewerkt met luxe tegelwerk in een antraciet / witte kleurstelling.

Via de vaste trap is de ruime slaapkamer bereikbaar voorzien van grote dakramen (een extra dakraam wordt nog geplaatst). Deze gaat in 2 slaapkamers verdeeld worden. Tevens bevindt zich de kast met technische installaties.

Op het achtergelegen terrein bevindt zich nog een ruime berging waar u meerdere fietsen in kunt stallen.

Omgeving

De straat Hinthamereinde is volop in ontwikkeling. Op een steenworp afstand is een enorm ruime keus aan winkels, terrassen, restaurants en café’s. Parkeren kunt u middels een parkeervergunning of betaald parkeren op de daarvoor bestemde plaatsen. Ook het Centraal Station en de uitvalswegen zijn in korte tijd bereikbaar. Groen en ontspanning? Natuurgebied Het Bossche Broek, de Zuiderplas, de Oosterplas, de IJzeren Vrouw en het Zuiderpark liggen allen nabij. Kortom, een heerlijke woning op een ideale locatie.

Contractsvorm:
De woning wordt verhuurd met een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Er wordt een minimale huurperiode (> 12 maanden) afgesproken, na verstrijken van deze periode loopt de overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Beschikbaarheid:
Het object is beschikbaar per medio augustus, eventueel later ivm de verbouwing.

Huurprijs:
De huurprijs van de gestoffeerde woning bedraagt € 1.050,- per maand exclusief € 50 servicekosten.

U dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op gas, elektra, water, televisie en internet. Wij kunnen dit namens u verzorgen.

Huurcriteria:
Wij hanteren standaard dat een huishouden een bruto maandinkomen dient te hebben van minimaal 3 x de kale maandhuur.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan ontvangen wij graag inzage in uw persoonlijke- en financiële situatie (minimaal kopie paspoort en drie recente salarisstroken).

Kenmerken

Ingangsdatum
19-08-2019
Totale huur
€1.100,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.100,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Den Bosch

Bezoekadres
Baarzenstraat 25
5262 GD Vught
KvK-nr.17.27.08.46
BTW-nr.NL.8216.718.68.B01
IBANNL.35.INGB.00.07.11.51.16
BIC
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur