Rotsvast.nl

Portiekflat Ezelsveldlaan, Delft huren?

€1.900,00 p/mnd

Omschrijving

UNIEKE KANS!

Zeer fraai loft appartement gelegen in het Rijksmonumentale pand 'Museumhof' in de binnenstad van Delft. Het culturele centrum met haar terrassen, restaurants en breed winkelaanbod ligt op loopafstand, evenals recreatiemogelijkheden en uitvalswegen.

De voormalige Technische Hogeschool Delft is met behoud van alle originele details op hoog niveau gerenoveerd. Daarnaast heeft de woning een bijzonder uitzicht over het 'Rijn-Schiekanaal' met een prachtig schouwspel van boten en pleziervaartuigen. Tevens heeft deze bijzondere woning ruim 4 meter hoge plafonds en een bijzondere 'split-level indeling'.

Via de mooie gezamenlijke binnentuin komt u bij de entree van het appartementencomplex, welke zich achter een afsluitbare monumentale poort bevindt. Hier zijn de brievenbussen en bellentableau te vinden. Via het binnenterrein komt u bij een afgesloten hal met lift, trappenhuis en toegang tot de eigen fietsenberging.

2e verdieping:
Een lichte lange gang met granitovloer leidt u naar de entree van dit appartement.
Achter de fraaie dubbele deur komt u in de hal met doorloop naar de woonkamer.
De hoge woonkamer met entresol heeft een ruime living met uitzicht over het 'Rijn-Schiekanaal'. Voorts is er een moderne open keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de hal is er toegang tot de moderne badkamer met douche, hoek bad, wastafel en wasmachine. Apart modern toilet met wastafel. Boven de badkamer is er een praktische bergruimte. Hiernaast is er toegang tot de hoofdslaapkamer met vaste kasten, hoge plafonds met mooie details en veel lichtinval.

Vanuit de woonkamer is via een vaste wenteltrap de entresol bereikbaar waar een werkkamer en extra garderobe ruimte gecreëerd is.

Te huur voor maximaal een stel. Fulltime werkende huurder, geen studenten.
Te huur voor minimaal een jaar.
Geen huisdieren, niet roken.

I.o. kan een parkeerplaats op het terrein gehuurd worden.

Kenmerken

Ingangsdatum
01-12-2021
Totale huur
€1.900,- p/mnd
Gas, water en electra
-
Servicekosten
-
Overige kosten
-
Overnamekosten
-
Borgsom
€1.900,-
Bekijk woning op kaart

Ja, ik wil informatie over dit object!

Rotsvast Delft

Rotsvast Delft
Bezoekadres
Vrouwenregt 1
2611 KK Delft
KvK-nr.27240908
BTW-nr.NL8177.200.30.B.01
IBAN
BIC
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00