Rotsvast.nl

Nieuwbouwprojecten

Vleutenseweg Utrecht

Door Rotsvast Utrecht op 02-07-2020

Ligging:
gelegen aan het einde van de Vleutenseweg in Lombok. Tegenover het Majellapark. De volgende plekken liggen op fietsafstand: De Neude (10m), Muntgebouw (3m) en Leidsche Rijn centrum (8m). In de directe omgeving kleine koffietentjes, supermarkten en de speciaal zaken in Lombok. Buurten in de Fabriek ligt op een steenworp afstand waar je heerlijk aan het water.


Gebouw:
Het historische pand aan de Vleutenseweg 420-422 is ontworpen als openbare lagere Anslijnschool en als kleuterschool de Mussen in gebruik geweest. Na het verhuizen van de kleurschool is het leeg komen te staan.

De eigenaar heeft het voormalige schoolgebouw getransformeerd naar een hoogwaardig woongebouw met een nieuwbouwvleugel aan de Curaçaostraat. In de nieuwbouw van het pand zit op de begane grond en 1e verdieping het kinderdagverblijf ‘Aspelin’. De overige ruimten in zowel de nieuw- als de oudbouw zijn ingevuld met in totaal 35 studio’s en appartementen.Woningen
De 29 huurwoningen in het voormalige schoolgebouw kenmerken zich door grote raampartijen en hebben dus veel lichtinval. Een ander kenmerk is de behoorlijke verdiepingshoogte waardoor de ruimtebeleving erg prettig is. Door de entresolvloer boven de badkamer van een aantal van de studio’s wordt de hoogte deels onderbroken wat een speels effect geeft en waardoor een mooie slaapruimte ontstaat. Om deze entresolvloer te bereiken is er een houten trap of ladder geplaatst. Ook zijn er een aantal specials. Deze loft appartementen hebben ieder hun eigen unieke uitstraling en kenmerken variërend van houten spantwerken in de kap, extra gebruiksruimten op bijzondere plekken alsmede unieke Velux cabriovensters waardoor je een soort balkon krijgt.

De woningen zijn allemaal zeer luxe afgewerkt met o.a. thermostatische douchemengkraan, grote spiegel, glazen douchescherm, hangend toilet en spotjes in de badkamer. De woonkamer heeft een hoogwaardige laminaatvloer en zwarte jaloezieën. Alle woningen zijn geheel instapklaar met geschilderde wanden, deuren en kozijnen. De luxe greeploze hoogglans keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, afzuigkap, oven en inductie kookplaat. In de meterkast zijn aansluitingen voor KPN en CAI aanwezig dus de keuze voor internet en TV abonnement is vrij.

De woningen worden verwarmd middels een warmtepomp installatie. Een deel van de benodigde elektra wordt opgewekt middels de PV panelen die op het dak liggen. Ieder appartement heeft zijn eigen PV panelen.

Bijzonderheden:
Dit type loft heeft enorm veel licht door de hoge raampartijen welke voorzien zijn van hoogwaardig geïsoleerd glas. De lofts zijn gelegen in de voormalige klaslokalen en zijn geheel zelfstandig en compleet uitgevoerd met eigen hoogwaardig afgewerkte badkamer en complete keuken met maar liefst 5 apparaten. Door de entresolverdieping welke boven de keuken en de badkamer zijn gelegen heb je als het ware een losse slaapkamer. De lofts zijn tevens zeer luxe afgewerkt met laminaatvloer, jaloezieën en zelfs bedrading om lampen aan het plafond te kunnen hangen.


Fietsenstalling op eigen terrein
Mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein
Greeploze hoogglans keuken
Grote koelkast
Vriezer met 3 laden
Inductie kookplaat
Koolstof filter afzuigkap
Vaatwasser

https://youtu.be/9RcjrjpejJk

https://youtu.be/XZ8muUekTOY